Har du en plan om å ta vår rengjøringen snart? Skal du vaske gardinene, vaske alle vinduer og organisere alle skap. Da er det også en ypperlig mulighet til å renske baderom skapene for alt utgått og gammelt som har med helsen din å gjøre.

En god plan med vår-rengjøring er å sjekke ditt medisinskap for alle medisiner med utløpt dato og dato til ditt munnskyll.

Vår er også en god tid til å bytte ut til en ny tannbørste siden vinteren er en årstid med mange sykdommer, bakterier og virus. Anskaff deg nye bokser med tanntråd og ha dem alltid tilgjengelig.

Jeg synes at vår også en veldig fin tid til å besøke din tannlege. Ta en sjekk er alltid en god idé. Finner tannlegen et lite problem i begynnelsen så er det lettere, mer praktisk og billigere å fikse enn at det skal bli større problemer.

Det er vanlig om vinteren når det er mørke ute og kaldt at man spiser mye usunn mat og søtsaker, kaffe og kakao for å holde energien oppe. Det er fort gjort å ta slike valg, derfor er det desto viktigere at du pleier tennene godt på en ordentlig måte. Men nå som lysere tider allerede er i møte gjelder det å tenke fremover og ta vare på helsen, for tennene må vi passe på hver eneste dag, uansett årstid.

Sett av tid til å dra til tannlegen. Det er en god grunn til at du sjekker dine tenner på våren for da har du også god tid til alle de andre gjøremålene dine senere.

Del: