Har du en fast frisør som er den eneste du stoler på? Eller en fast neglepleier som er kjent med dine negler og du drar alltid hjem fornøyd? Da burde du ha en fast tannlege som er også kjent med dine tenner og alt som gjelder deg.

Alle har en fastlege som er kjent med vår journal, medisiner, allergier, sykdommer som vi har, sykdommer som vi har høy risiko til å få og alle typer henvisninger.

Siden tenner er en veldig viktig del av kroppen så hvorfor ikke å ha en fast tannlege som du drar til hver eneste gang du behøver noe som gjelder smilet ditt?

Fordeler med å ha en fast tannlege:

1. Tannlegen har full oversikt og informasjon om alt som gjelder dine tenner og tannkjøttets tilstand, i tillegg alle de generelle detaljene om helsen din.

2. Tannlegen tilbyr deg behandlinger og produkter som passer situasjonen din og det som du har høy risiko til å få i fremtiden.

3. Du slipper å forklare om din tannsituasjon hver gang du drar til en ny tannlege, samtidig som tannlegene på sette seg inn i din journal.

4. Fasttannlegen gir deg nye tips for hver gang, som gir deg ny kunnskap om hvordan du vedlikeholder dine tenner og tannkjøtt.

5. Et mer behagelig tannlegebesøk, der du kan føle deg trygg og få riktig behandlinger.

6. Automatisk innkallelse til kontroll etter ditt behov. Da man ikke har en fast tannlege er det fort gjort å glemme kontrolltimene.

Del: