En tannlege blogg skal være et sted hvor jeg forteller og deler hvordan min hverdag er i klinikken, samtidig skal jeg forklarer forskjellige typer behandlinger på en enkel måte. Jeg skal også være tilgjengelig til å svare på spørsmålene dere lesere stiller meg, samt tilby tips og råd til folk om hvordan de unngår problemer med tenner.

Det er sikkert mange av dere som lurer på hvorfor alle vi er så opptatt av tenner; Et fint smil, munnen, eller måten man snakker på som gjør at folk får et godt førsteinntrykk av deg og hvordan man fremstiller seg.

Jeg tror det største problemet i tannbehandlingsavdelingen at vi mangler kommunikasjon med folket.
Tilfellet er at alle besøker tannlegen for å få en behandling, men flertallet som besøker tannlegen betaler store summer uten å vite hva slags behandling de har fått, hva som har foregått inni munnen og hvordan de skal vedlikeholde tennene i ettertid. Når man ikke forstår behandlingen som har blitt gjennomført hos tannlegen, oppstår det mange spørsmål:

Har jeg vært flink til å pusse tennene mine slik tannlegen oppfordret meg til?
Hvorfor har ikke behandlingen fungert slik jeg ønsket?
Hvor lenge siden jeg var hos tannlegen?

I min blogg så skal jeg forklare alt angående tenner fra A-Å. Tenner er en viktig del av kroppen og av livet vårt. Jeg skal med denne bloggen hjelpe deg å bli mer kjent med tennene dine , vedlikehold av tenner og alle de spørsmålene som oppstår rundt temaet, og ikke minst; bli kvitt tannskrekken en gang for alle!

Del: