Mandag morgen. Du har stått opp likt med fuglene, morgenrutinene må gjennomføres, frokost, barn må leveres på skolen eller i barnehagen. En lang dag på jobb venter deg og du lengter allerede etter den andre kopp med kaffe. Du drikker den kanskje med litt dårlig samvittighet med tanke på skaden av tennene dine. Kjenner du deg igjen?

Det samme følte jeg. Jeg hadde en travel start på uken… Men du trenger ikke å bekymre deg så mye da det er en amerikansk undersøkelse om kaffe og dens effekt. De har forsket på om kaffe gir oss gode fordeler, siden det tidligere bare har vært fokus på det negative. Kaffebønner inneholder antioksidanter og antiinflammatorisk material som faktisk kan holde tannkjøttet rundt tenner frisk og i god form.

Men husk at det er kaffebønner, derfor må man ikke glemme at når man legger til sukker, fløte eller melk er det mer skadelig for tenner. Kaffe er en veldig fargerik drikke som fører til misfarging, så tipset er å ikke overdrive. Poenget er at du kan slappe av og nyte din morgenkaffe med god samvittighet!

Jeg håper at alle har hatt en fin mandag og fin start på denne uken
Del: